Κοντοστόλης Γεώργιος

Διοικητικός Διευθυντής, Όμιλος Affidea, Ελλάδα

Ο Γεώργιος Κοντοστόλης είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστήμιου Κρήτης και κάτοχος MBA από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών.

Το 1996 αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στο τμήμα Πωλήσεων της Φαρμακευτικής Εταιρίας Nycomed Hellas (Takeda Hellas), ενώ το 1999 αναλαμβάνει το τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής ως Sales and Marketing Manager της νεοσύστατης στην Ελλάδα Amersham Healthcare  S.A. μεριμνώντας για την επιτυχή εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και ιατρικών υπηρεσιών στο χώρο της Πυρηνικής Ιατρικής.

Το 2004 αναλαμβάνει το ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή στο τμήμα ραδιοφαρμάκων και contrast media products στην GE Healthcare, για την Ελλάδα και την Κύπρο, έως το 2008, όπου αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του συγκεκριμένου Business Unit.

Το 2010 στη σκυτάλη της Γενικής Διεύθυνσης της Φαρμακευτικής εταιρίας Pharmazac, εγκαινιάζει το φαρμακευτικό τμήμα της ομάδας με γενόσημα φάρμακα, επιθέματα, συμπληρώματα διατροφής και ιατρο-τεχνολογικά προϊόντα. Το 2015 συμμετέχει στη δημιουργία τμήματος εργαστηρίου έρευνας & ανάπτυξης, καινοτόμων και γενοσήμων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής. Το 2016, η εταιρία βραβεύεται για την επιτυχή ανάπτυξη της και το 2017 για την καινοτομία της.

Το 2017 αναλαμβάνει το ρόλο του Chief Operating Officer της Affidea στην Ελλάδα, τον οποίο υπηρετεί έως σήμερα. Το 2017, η Affidea Ελλάδος βραβεύεται για την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών τηs.

Επιδεικνύει ενεργή δραστηριότητα σε επιστημονικές δραστηριότητες του τμήματος πυρηνικής ιατρικής του Ωνασείου καρδιοχειρουργικού κέντρου, έχοντας ήδη ενεργή συμμετοχή στην έκδοση 3 Επιστημονικών Μελετών, καθώς επίσης σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων management και sales και σε κορυφαία ευρωπαϊκά συνέδρια.